Bildts Aigene
Disclaimer
Bildts Aigene spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Bildts Aigene aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden door Bildts Aigene of derde partijen op welke manier dan ook.
Bildts Aigene kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Hyperlink
De website van Bildts Aigene bevat verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door Bildts Aigene wordt beheerd. Deze zijn opgenomen ter informatie van de deelnemers. Bildts Aigene geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

Privacy Reglement
De gegevens die wij verzamelen gebruiken wij als informatie voor op de website om u op de hoogte te houden van evenementen in de gemeente het Bildt. Wij hebben de plicht de privacy te beschermen en zorgvuldig met informatie omgaan. Het spreekt vanzelf dat wij gegevens niet verkopen of verhuren.
Bildts Aigene heeft haar uiterste best gedaan om uw privacy te beschermen tegen onbevoegde toegang en oneigenlijk gebruik.

Bildts Aigene behoudt zich het recht voor de Disclaimer en het Privacy Reglement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden.

Door het invoeren van zijn persoonlijke gegevens op de website van Bildts Aigene gaat de deelnemer ermee akkoord, dat deze gegevens worden opgeslagen in een database. De desbetreffende database behoort uitsluitend tot Bildts Aigene en is niet voor derden toegankelijk.
Als deelnemer op de website van Bildts Aigene kunt u de door u ingevoerde gegevens inzien en eventueel veranderen. Dit kan nadat voor u een account is aangemaakt.

Foto's
Op deze website worden regelmatig foto's geplaatst. Mocht u van mening zijn dat bepaalde copyrights worden overtreden, dan kunt u contact met ons opnemen en wij kunnen het materiaal weghalen of een bronvermelding aanpassen. Wilt u een foto verwijderd zien, neem dan met ons contact op.

Field 'browser' doesn't have a default value